Цени за събаряне на стени от бетон или тухла

Къртене на стениСъбаряне на стени цени

Разбира се стойността на демонтирането на стени зависи от множества условия: вида на стената и материала, сложност на работата, а също от оборудването и инструментария, с помощта, на които се осъществява работата. За провеждането на подобни задачи е добре преди всичко да се обърнете към специалисти, а не импровизирайте като започнете да извършвате работата собственоръчно.

Нашата компания предлага услуги, като събарянето на стени и къщи, разрушаването на конструкции с използването на съвременно оборудване – които е най-икономичен и безопасен метод. Ако вие сте решили да поръчате демонтаж – разценките на услугите ни можете да научите, като ни прозвъните по телефона. Ние се ангажираме да ви изпратим на мейл целия списък на извършващите от нас работи и тяхната стойност.

Ние притежаваме високопрофесионални щатни сътрудници и надеждна съвременна техника, ние можем с увереност да гарантираме, че нашата компания ще ви помогне да решите много въпроси, свързани с демонтажа. Клиентите се доверяват на нас и на нашите майстори:

– Към всяка поръчка подхождаме с отговорност, независимо дали е малък апартамент или промишлен демонтаж;

– Ние притежаваме много годишен опит в строителната сфера (демонтажни работи, извозване на строителен отпадък, изравняване на етаж и др.);

– Ние разполагаме с всичкият наличен съвременен инструментариум и специално оборудване;

Поръчка за демонтаж на стена от фирма КЪРТИ.БГ с елмазно срязване и пробиване на бетона, а също изпълнение на отвори в стени може да направите на телефон 0888 67 0000 Освен това, ние извършваме също работа по разширение и обединение на стаи и апартаменти, демонтаж на прегради, подове и тавани, душ кабини и осъществяваме извозване на строителните отпадъци.

Updated: януари 27, 2018 — 10:47 pm

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

КЪРТИ.БГ ЕООД © 2013 Frontier Theme