Почистване на мазе и таван в София

Почистване на мазе и таванПочистване в София – 0888 67 0000

Всяка година идва момент за голямото почистване на входа с мазето или тавана. Един, колкото приятен момент, след завършване на цялата дейност, толкова и отегчителен и съпроводен с множество проблеми, мръсотии от прах и ненужна посуда. Да не пропуснем и факта, че почистване на вход или мазе може да се извършва веднъж на няколко години, а тогава неминуемо вече може да сте се затрупали с безчет вещи, предмети, техника, мебели, понякога дори строителни материали, останали и събирани с времето. И ако на всичкото отгоре не сте от хората, които си падат „домошари“ или „къщовници“ тези мигове прекарани в почистване на прашни рафтове, изнасяне на купища смет от мазе може да ви се сторят истински кошмар и да отнемат много повече време и усилия, отколкото предполагате.

В подкрепа на всички, които не обичат този вид дейности и за всеки, който смята да прекара по-приятно времето си щом слънцето започне да препича на вън, е време да съобщим, че вече има фирма занимаваща се с дейности по почистване, изхвърляне, извозване на отпадъци от мазе, таван, складови помещения, гаражи и друг вид места частна собственост.

С услугите на фирма КЪРТИ.БГ няма да има трудност около почистване на вашето мазе. И въпреки големия обем, които ви се струва, че имате ненужни вещи, материали, смет и отпадъци и да дори да ви се свидят изхвърлянията на някои от тях трябва разчистите терена за идващото лято, за да имате нужния простор и свобода за нови идеи. Идва момента, в който трябва да се информирате за услугите по почистване на мазе и таван.

Екипа от служители за кратко време ще изнесе и извози, това, което смятате за ненужно. Наред с големия набор от услуги, които предлага фирмата като монтаж и демонтаж, хамалски услуги, кърти, чисти, извозва, пробиване, разрушаване, събаряне на сгради, разбиване, изкопи, бутане на къщи, услуги по къртене, рязане, изхвърляне на стари мебели от промишлени сгради, болници и др., може да получите коректно, прецизно и качествено обслужване на достъпни цени.

Updated: август 19, 2015 — 9:05 pm

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

КЪРТИ.БГ ЕООД © 2013 Frontier Theme