Изхвърляне на стара дограма

Извозване на дограмаВзели сте решението тази година да подмените старата, захабена, дървена дограма с нова. Най-новите модни тенденции клонят към избора на ПВЦ дограма. Те е доста икономична и много практична. Наред с цялата работа, трябва добре да се информирате за плюсовете и минусите й, а и организацията около изхвърляне на стара дограма вас чака.

Избирайки да изхвърлите старата дограма и на нейно място да поставите ПВЦ, вие печелите по-добра изолация за своя дом. Притока на кислород се блокира от добре сложените профили, а това прави замяната на старата дограма с нова противо устойчива. ПВЦ дограма може да намали до нулев риска от разгар на огън в затворено помещение и отново в резултат от добра изолация.

Друга привилегия на ПВЦ дограмата са нейните уплътнения, те са гъвкави и стабилни. Наред с това са влаго, шумо и топло изолиращи. Новите дограми са с уплътнения, изработени от специални материали като гума и влакна на кевлар. Това ги слага на крачки пред старата дограма, която вече е за изхвърляне. За да бъде демонтирана и изнесена старата дограма може да потърсите услугите на фирма по хамалска дейност. Тяхната намеса ще се отрази благоприятно и ще спести много от нужното за монтаж на новата дограма време.

Постоянната хигиена и грижа за новата ПВЦ дограма може да е гаранта за по-дългогодишната експлоатация и за създаване на истинския комфорт на помещенията в дома ви. Допитайте се за всичко, което ви интересува по отношение на дограмата, за да може да се радвате дълго на новата такава. С фирмата по извозване на стара дограма може да уговорите останалите моменти, около демонтаж, товаро разтоварни работи и други.

Updated: юли 27, 2013 — 9:41 pm

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

КЪРТИ.БГ ЕООД © 2013 Frontier Theme