Извозване на стари мебели и вехтории в София

Изхвърляне на мебелиИзвозване на мебели и вещи

Предстои ви местене в нов дом и се налага да изнесете и извозите вашите мебели от стария дом. Много пъти с годините мебелите са остарели, овехтели и налагат подмяна. Кухненското обзавеждане съдържа една голяма част от мебелите, които искат по-голяма грижа и по-честа подмяна. И сега изниква въпроса, как да преместите цялата покъщнина и къде да намерите място на ненужните стари мебели.

Моментите са два или подарявате старите мебели на някого, или ги извозвате до указаните места. В случаи, че сте решили да запазите някои от тях и искате да ги пренесете в новия дом, също ще се налага изнасяне и извозване. И като споменахме извозване изниква запитването, с каква кола да бъдат натоварени те. Определено ще са нужни няколко чифта силни ръце за помощ, а ако живеете на по-високите етажи, това е задължително.

Самото товарене и извозване си има нужда от пресметливи и предвидени подходи. Някои мебели са по-деликатни и ако сте решили да ги запазите за повторна употреба, то трябва да внимавате с изнасяне и извозване. Може да се обърнете към фирма по извозване на мебели. Дали ще се налага да ги изхвърляте на бунище, дали ще ги прекарате в новия си дом, мебелите искат транспорт. С помощта на фирма може да разчитате на хамали, които да свалят от последния етаж на жилищния блок, да натоварят мебелите в служебните камиони и бусове и да ги извозят до споменатите предварително посочени адреси.

Наред с тези услуги може да поръчате извозване на стара дограма, бяла техника, врати, балатуми и мокети и други отпадъци от бита. Ако старинните мебели не са ви нужни вече, може да поръчайте от фирма по извозване да поеме ангажимента над тях. Тази услуга се извършва безплатно и в рамките на уговорените предварително детайли. Извозване на мебели и всякакви неща от бита изисква камиони, с които работят специалистите от фирма по хамалски и транспортни услуги.

Updated: юни 24, 2013 — 9:06 pm

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

КЪРТИ.БГ ЕООД © 2013 Frontier Theme