Фирма за рязане на бетон и асфалт в София

Рязане и къртене на бетонРеже и кърти бетон 0888 67 0000

Днес, в България много фирми за къртене предлагат услуги чрез диамантено рязане. Към настоящия момент има търсене за диамантеното рязане на бетонни плочи, чрез диамантено сондиране или пробиване на отвори в бетона, което се отличава със своята скорост, бързина, качество и надеждност.

По принцип, този метод може да се използва при следните СМР-та:

– пълно възстановяване или ремонт на всякакви подземни комуникации;

– демонтаж и рязане на бетон;

– различни видове ландшафтни работи;

– къртене на посадъчни кашпи, пътища, бордюри и тротоари;

– саниране на промишлени подове;

Елмазното рязане повишава ефективността на всички видове строителни работи, като дават възможност да се получи ряз с дълбочина до 500 мм.

Видове елмазно рязане за бетон

Най-популярното рязане е с ръчно подаване, което работи в сух режим чрез автономна работа, използвайки дълбок ряз, работещ с помощта на водно охлаждане. За голяма производителност на елмазеното рязане на бетон чрез определен инструмент се извършва в съчетание с пълен контрол над качеството на самия шев, защото, като правило повечето компании използват при своята работа предимно влажен режим на работа. Освен това, в зависимост от типовете двигатели, се различават: бензинови, електрически и дизелови.

Всички видове рязане, в това число и на бетона, се извършва с отчет на дълбочината на самия разрез и характеристиките на материала. Съвременните специалисти подбират най-подходящите за конкретния вид материали, видове оборудване, чрез което ще могат лесно да се справят с различните степени на здравината на бетона, кирпича, камък, асфалт и др.

Елмазното рязане се използва, при направа на компенсационни шевове, а също ако се налага да се извърши рязане на бетон, клиновидни елементи и фундамент. Те също имат ред свои особености и преимущества, сред които: без ударна технология при рязане на бетона, която позволява даже при работа в напълно закрити помещения да не се нанася никаква вреда на  строителната конструкция.

 

Updated: август 19, 2015 — 9:06 pm

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

КЪРТИ.БГ ЕООД © 2013 Frontier Theme