Къртене на фаянс и теракота

Къртене на баняКъртене на фаянс

Едно от най-големите предизвикателства, с които ще се срещнете, когато правите домашен ремонт, е къртенето на фаянс. В зависимост от Вашите изисквания, къртенето на фаянс може да се окаже много по-трудна задача, отколкото сте си я представяли. Това може да стане, при положение, че искате да използвате отново старите си плочки. В този случай ще Ви бъдат необходими специални инструменти и умения, за да се справите с тази задача, тъй като къртенето на плочки, които трябва да бъдат запазени цели и невредими, е много сложна и трудоемка работа. Затова най-добре се възползвайте от услугите на специализирана фирма „Кърти, чисти и извозва”, която ще се справи с това начинание без никакви проблеми. В този материал ще Ви покажем как ще премине къртенето и при двата възможни случая, ако се възползвате от услугите на фирма „Кърти, чисти и извозва”.

В случаи, че някога смятате отново да използвате старите си плочки от банята, кухнята или, което и да било друго помещение, то къртенето ще премине доста по-бавно сравнение с другия възможен вариант, при който плочките се разбиват и изхвърлят. За да бъдат запазени плочките здрави и непокътнати, трябва да се използват специални инструменти, с които да се премахне цимента и фугите от плочките. В някои случаи, обаче, е невъзможно безпроблемното отстраняване на плочките, независимо от уменията  на майсторите и инструментите, които използват. Затова преди да се възползвате от тази услуга, повикайте специалист, който да прецени дали плочките ще могат да бъдат премахнати, без да бъдат разбивани или трошени.

Ако не смятате да използвате стария фаянс, то къртенето ще премине бързо и лесно, в зависимост от обема на плочките. Фирмите разполагат с професионални къртачи, благодарение на които, къртенето ще Ви се стори като детска игра. След като бъде изкъртено, работниците ще почистят и изхвърлят строителните отпадъци на специализираното сметище за депониране. С наемането на фирма „Кърти, чисти и извозва”, Вие си спестявате много усилия и време.

Updated: май 4, 2013 — 8:27 am

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

КЪРТИ.БГ ЕООД © 2013 Frontier Theme