Къртене на стъпала и плоча в София

Къртене на стъпалаКърти стълбища – 0888 67 0000

Много са обектите, в общински и частни имоти, сгради, къщи, вили, жилищни блокове, където в даден момент се налага подмяна на износеното вече стълбище с ново. Къртене и подмяна на стълбище се дължи на дългогодишната експлоатация, остарели материали, които налагат необходимостта от осъвременяване, а в не малко от случаите подмяна на стълбището е нужна поради множеството рискове и опасности, които крие.

Понякога къртене на стълбище се състои в дребни, детайли и козметични процедури, които не са свързани с много време и не изискват големи средства. Друг път, обаче се налага цялостно събаряне на старото, износено стълбище и изграждане на ново такова. От една страна чисто профилактични дейности като къртене на плочки, мозайка, бетон в старото стълбище с идея износените да бъдат подменени е един от вариантите, които следва да се направят. Разбира се, преди да стигнете до заключение, че вашето стълбище има нужда от ремонт, трябва първо да се консултирате и със специалисти. Един от признаците, по който може да разберете, че е дошло време за подмяна на стълбището е, похлопването на плочките, дюшемето.

Ако покритието на стълбището е от мозайка, то къртенето е неизбежно. В случаи, че е покрито с плочки от теракота и има надежда да бъдат спасени, би могло да се шлайфат и закърпят с такива от сходен модел и размер. При подмяна на стълбища в обществени сгради, нещата са малко по-сложни. Поради масивността на конструкциите и много етажността, винаги в строителството на стълбища се налага употреба на арматури. Конструкциите на тези стълбища изискват доста голяма прецизност и пресметлива точност. Намесата на фирма с дългогодишна практика в областта на разбиване и къртене, би свършила идеална работа. За екипа от специалисти, както и модерните техники, къртене на мозайка, фаянс, теракота не би оказало съпротива. В крайна сметка най-важен е комфорта, спокойствието и на последно място добрата визия на всяка сграда, не само от вън, но и от вътре.

Updated: август 19, 2015 — 9:04 pm

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

КЪРТИ.БГ ЕООД © 2013 Frontier Theme