Къртене на отвори за врати и прозорци

Пробиване на отвори за врати и прозорци в София и региона 0888 67 0000

Пробиване на отвор за врата

На колко от вас се е налагало поне един път в живота да подменят старата врата с нова, да сменят дограмата на прозорци или някакъв вид строителна дейност, която да е свързана с къртене?! За тези, които са го изпитали нещата, стоят точно по начина, с които сега се отнасят, когато стана дума и се връщат към множеството неприятни моменти свързани с цялата работа около къртене на отвора за врати или прозорци. За всички останали накратко ще споменем, някои основни детайли, преди да се насочат към избора на фирма за къртене.

Ако само сте чували, че с подмяна на старата входна врата с нова се иска много работа, а мръсотията след това е голяма, ще потвърдим, че това е истина. Разбира се няма как да се иска нещо, без да се положат нужните усилия. И все пак крайния резултат от къртене на касата на вратата, къртене на старата дограма на прозорци, трябва да е достатъчно мотивиращ, за да започнете начинанието. Изберете подходяща фирма. Има такива, които предлагат цялостно обслужване в това число не само идват на място, за да „съборят“ това, за което сте ги викнали, но и почистват и извозват боклуците, които остават след тях.

Не са малко и фирмите, които предлагат само къртене. Наскоро дори едни познати се оплакаха, как повикали фирма по къртене, за да премахне старата им входна врата, те разбили и отстранили касата, но работата им свършила до тук. След това се наложило да търсят друга фирма, която да монтира новата врата, а чистенето останало за тях и отнело цяла седмица, защото живеели в апартамент и освен собственото жилище, трябвало да почистят и входното стълбище от многото прах, строителни парчета и материали, които първата фирма оставила. Ако не искате и вас да ви сполети подобна участ, то преди да се наемете с подмяната на врати, прозорци или други ремонтни дейности, допитайте се до няколко фирми. Проучете какво предлагат и на какво може да разчитате, за да не стане, така, че работата ви да е на половин свършена след тръгването им и да се окаже, че сте платили само за къртене.

Updated: август 19, 2015 — 9:00 pm

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

КЪРТИ.БГ ЕООД © 2013 Frontier Theme