Къртене на бетонна плоча

Къртене на бетонова плочаКъртене на плоча 0888 67 0000

Ако планирате къртенето на бетон или бетонна плоча, най-добре се възползвайте от професионалните услуги на някоя фирма „Кърти, чисти, извозва”, тъй като в противен случай, едва ли ще се справите сами с това начинание. Къртене на бетон, е едно от най-големите предизвикателства в сферата на услугите „Кърти, чисти и извозва”. Бетонът, е най-здравия материал и неговото отстраняване, е изключително трудно, особено, ако не се използва професионална техника. Така, че не си губете времето, нервите и усилията, които ще Ви бъдат нужни, за да се справите с тази задача, а ангажирайте професионалисти, които разполагат с всичко необходимо, за да се справят с тази трудоемка задача. Все пак, ако сте твърдо решени да опитате, нека поне Ви дадем няколко полезни съвета и насоки, с помощта, на които може би ще успеете да изкъртите бетона.

За къртене на бетонна плоча ще Ви бъдат необходими няколко вида инструменти: къртач, дискова резачка и чук. Преди всичко, обаче трябва да помислите за безопасността по време на работа. Тя винаги, е на първо място, без значение за какъв тип строителна дейност става дума, трябва да сте сигурни, че сте предприели всички мерки за собствената си безопасност и нищо не застрашава здравето Ви. Разбира се, ако не работите внимателно и предпазливо, дори да сте се екипирали с няколко безопасни костюма нищо няма да Ви спаси от нараняване, ако сами не се пазите. След като сте се уверили, че разполагате с всичко необходимо и не съществува реална опасност за здравето Ви, може да пристъпите към съществената част на работата.

Вземете дисковата резачка и направете няколко хоризонтални разреза в плочата, които не трябва да бъдат с дълбочина по-голяма от 2-3 сантиметра. След, което направете същите разрези само, че вертикално, като сами преценете какво да бъде разстоянието между тях. Целта на тези разрези, е да отслабим до такава степен бетона, че без много усилия да успеем да го изкъртим с чук или електрически къртач.

Updated: август 19, 2015 — 9:05 pm

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

КЪРТИ.БГ ЕООД © 2013 Frontier Theme