Изнасяне на стари мебели в София

Извозване на стари мебелиДемонтаж на мебели и извозване

Демонтирането на мебели не е лека задача. За целта не са необходими специални умения или инструменти, но ако смятате сами да се справите с това начинание ще трябва да въоръжите с необходимата доза търпение и време. Според повечето хора демонтирането на мебели става в пъти по-бързо и лесно сравнение с монтирането им, но в интерес на истината това не е точно така. В случаи, че старите мебели няма да бъдат използвани отново, тяхното демонтиране и извозване би било изключително лесно, тъй като за целта ще трябва единствено да се натрошат и извозят до специализираното сметище за депониране. При положение, че старите мебели ще бъдат използвани отново, то задача става много по-сложна. За да могат отново да влязат в употреба старите мебели трябва да бъдат демонтирани много внимателно, тъй като дори най-малката грешка може да се окаже от „препъни камъка” при повторния им монтаж. Тук ще разгледаме как протича демонтирането на мебели и при двата случая.

Ако смятате, че няма да се справите с тази задача или просто нямате необходимото желание и време, може да се възползвате от услугите на някоя фирма като КЪРТИ.БГ, която разполага с необходимата техника и квалифицирани работници за това.

При положение, че мебелите, които ще демонтираме ще бъдат използвани отново, трябва да подходим изключително внимателно към тази задача, особено ако става дума за демонтирането на секция, кухня или друга мебел, която е съставена от повече компоненти. За наше улеснение може да номерираме всеки един елемент в реда на неговото сваляне, което ще многократно ще ни улесни, когато решим да сглобим секцията, шкафовете или кухнята отново. Другият вариант е да си съставите списък или схема, която включва всички съставни части и елементи на предмета, който ще сглобяваме. В случаи, че мебелите, които ще демонтираме няма да ни трябват за бъдеще, то най-лесния вариант е те да бъдат натрошени, като по този начин ще се събере много по-голямо количество в камиона, с който ще ги извозим до сметището.

Updated: май 5, 2013 — 9:15 am

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

КЪРТИ.БГ ЕООД © 2013 Frontier Theme