Извозване и изхвърляне на строителен отпадък

Извозване на отпадъциИзвозване и изхвърляне 0888 67 0000

В разгара на летния сезон всеки се впуска в щури ремонти. Строителните дейности са на всеки ъгъл, в жилищния блок съседи все разбиват, къртят, подменят стари неща с нови. В офиса шефа е решил да освежи и обнови интериора. Навсякъде кипят строителни работи, а вие още умувате, от къде да се захванете.

Ако предстои ремонт и във вашия живот, то неминуемо ще се сблъскате с проблема свързан с извозване и изхвърляне на строителни отпадъци. За целта много хора и фирми процедират като наемат хамалски услуги в София и региона. Днес този вид услуги са станали широко разпространени и лесно достъпни. И, защо да не опрете и вие до такъв вид дейност, защо да се занимавате с тежки и прашни отломки останали от къртене на стени, пробиване на дупки, сваляне на дограма, подмяна и разбиване на каса на врата. За всичко може да намерите решение, а по отношение извозване на строителни отпадъци от фирма извършваща хамалска дейност може да „улучите с един куршум два заека“. В случая да повикате екип, който за кратко време да събере строителните отломки в чували, да почисти и изнесе, да натовари строителния отпадък на камиони и бусове и да извози до регламентирани за строителни боклуци сметища.

С услугите на фирма по хамалски работи ще спестите ценно време, нужно за съществените неща около ремонта; може да работите по-съсредоточено, около монтажите и другите довършителни части от строителството, защото обстановката ще е почистена, а всичко ненужно изнесено и извозено.

Изхвърляне на строителен отпадък около контейнери в жилищни комплекси е строго забранено. Строителните отломки съдържат вредни и опасни частици. Общинския контрол може да санкционира с глоби всеки нарушител. Не рискувайте да ви хванат, как замърсявате околната среда, като изнасяте и изхвърляте арматурни железа, рамки на прозорци, камари тухли и мазилка или старата ламперия на бунището. Потърсете професионалисти по извозване и изхвърляне на строителен отпадък.

Updated: август 19, 2015 — 9:02 pm

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

КЪРТИ.БГ ЕООД © 2013 Frontier Theme