Демонтиране на остъкления и витрини

Демонтаж на остъклениеРязане на винкел – 0888 67 0000

Ако имате магазин, кафене или друга обществена сграда и планирате козметичен ремонт, то задължително трябва да обновите остъкленията и витрините си, ако те са от по-старите модели. Освен, че загрозяват фасадата на сградата, старите остъкления са опасни за хората, тъй като не са направени от плексигласово стъкло, което при удар ще се счупи на съвсем малки парченца, които няма да наранят хората, а обратното при удар старите остъкления се чупят на големи и остри парчета, които биха могли сериозно да наранят някой клиент или случайно преминаващ човек. Така, че час по-скоро трябва да се отървете от старите си остъкления. Не чакайте да се случи най-лошото, за да предприемете необходимите мерки за тяхното отстраняване и монтиране на нови, модерни остъкления, които не са потенциална опасност за клиентите Ви.

Съвременните остъкления имат редица предимства сравнение с предшествениците си. Най-добре си поръчайте триплексови остъкления. Те са най-добрия и сигурен вариант, който се предлага в момента на пазара, а и не са скъпи. Триплексовите стъкла са направени от два обикновени слоя стъкла, които са направени като един с помощта на безцветен поливинилбутирал. Освен, че при удар триплексовите стъкла не се разпадат на големи парчета, те придават по-красив и представителен вид на сградата. Те могат да бъдат изработени във всякаква форма и цвят, в зависимост от предпочитанията на клиента.

Наемете фирма, която да се заеме с демонтирането на старото остъкление и да пробие по-големи отвори, ако, е нужно за поставянето на новите витрини и стъкла. Най-добре се уговорете с фирмата, която ще демонтира остъкленията да пристигне час-два, преди да дойдат монтажниците, които ще поставят новите витрини, за да не оставяте прекалено дълго помещението „на открито”. Освен това, фирмата, която ще се заеме с демонтирането на остъкленията може да изхвърли старите и ненужни витрини и метални рамки, ако не смятате да ги използвате отново. Ненужните материали ще бъдат почистени и изхвърлени на специализираното сметище за депониране.

Updated: август 19, 2015 — 9:05 pm

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

КЪРТИ.БГ ЕООД © 2013 Frontier Theme