Демонтаж на паркет и дюшеме – 0888 67 0000

Демонтаж на старо дюшемеКЪРТИ.БГ ЕООД е фирма, специализирана в изкъртването на замазка и мазилка, прокопаване на канали за ВиК, електрически кабели и ОВ инсталации, събаряне на стари и опасни сгради, демонтаж на стара дограма, независимо от нейния вид, демонтаж на дюшеме и много други подобни дейности. Освен всичко това, след като свършим основната работа, за която сте ни потърсили, ние ще изчистим и извозим събралите се от работата ни, отпадъци.

Ако сте решили, че е крайно време да сложите паркет или теракота на мястото на старото и прогнило дюшеме, то ние сме насреща. Няма да положим новата Ви подова настилка, но ще свършим мръсната работа преди полагането й, а именно демонтажа на старото дюшеме. Вероятно знаете, че преди години, когато са полагали дюшемето, за да не стои празно пространството под него, а и за по-добра топлоизолация, нашите деди са слагали под дюшемето сено, слама, сгур и всякакви други боклуци, които им е хрумнало. Сами се сещате, че преди да се направи замазка и да се положи новата настилка, всички тези отпадъци трябва да бъдат изчистени. Ние няма да оставим тази работа на Вас – не само че ще отстраним старото дюшеме, но ще отстраним и съдържанието под него. И не само това – ще изчистим и извозим отпадъците до подходящо за целта сметище. На Вас остава само да потърсите майстор, който да направи замазката и да нареди паркета или теракотата Ви качествено.

От КЪРТИ.БГ сме готови да откликнем на всяко Ваше обаждане и гарантираме, че ще свършим работата си качествено и в най-кратки за страната срокове. Може би ще попитате за цената?! Тя е без конкуренция, достъпна за всеки джоб. Вероятно ще Ви излезе по-скъпо, ако съберете приятелите си, за да Ви помогнат да демонтирате дюшемето и после да изчистите и извозите отпадъците. Защо ще Ви излезе по-скъпо? Защото след добре свършената работа, логично, ще трябва да ги почерпите. Ще дадете повече средства за почерпка, отколкото ако се обадите на нас.

Updated: август 19, 2015 — 8:55 pm

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

КЪРТИ.БГ ЕООД © 2013 Frontier Theme