Демонтаж на паркет и дюшеме в София

Демонтиране на паркет и дюшеме 0888 67 0000

Демонтаж на дюшеме

Безспорно дървото, е най-добрия вариант за подова настилка. Независимо дали става дума за паркет или дюшеме, дървената настилка, е най-добрия избор за пода. Дървото притежава отлични топлоизолационни свойства и дълъг живот на употреба, а освен това придава по-красив външен вид на помещението. Паркетните настилки са масово използвани от много хора. Поради тази причина, всеки основен ремонт на жилището не преминава без обновяването или сменяването на дървената настилка, без значение дали става дума за дюшеме или паркет. Ако сте решили да си сменявате паркета или дюшемето с ново, обадете се на специализирана фирма като КЪРТИ.БГ, която да се заеме с неговия демонтаж и подготвяне на повърхността за поставянето на новата подова настилка.

В случай, че сте решили да сменявате старата подова настилка с нова, ако сте малко по-сръчен може и сами да се справите с нейния демонтаж, тъй като единственото нещо, което ще трябва да направите, е да я премахнете от пода, независимо дали ще бъде здрава или не. В случай, че смятате просто да обновите паркета си, като го пренаредите и лакирате, най-добре се възползвайте от услугите на професионалисти в областта, които ще успеят да се справят с демонтирането на паркета, без никакви проблеми. При положение, че сами се заемете с демонтажа на паркета рискувате да го повредите или да го демонтирате по такъв начин, че да не успеете да го наредите отново. След като бъде отстранен паркета от повърхността, трябва да се направят необходимите подготвителни работи. На първо време, трябва да се изравни повърхността, за да могат паркетните плоскости да прилепнат по най-добрия начин за нея. След това, е добре да се поставят подравнителни плоскости, които да осигурят още по-доброто сцепление между паркета и повърхността.

Нашият съвет, е да се възползвате от фирма, която да се заеме с всичко необходимо, относно демонтирането на паркета и подготвянето на повърхността за поставянето на нов. По този начин ще си спестите много нерви и усилия, които ще Ви коства целия процес.

Updated: август 19, 2015 — 9:01 pm

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

КЪРТИ.БГ ЕООД © 2013 Frontier Theme