Продължете към съдържанието

Демонтаж на кухня и изхвърляне на шкафове

  • от

Демонтаж на кухняДемонтаж на кухня 0888 67 0000

Ако се налага да демонтирате старата кухня какво ще направите? Задача с повишена трудност. И въпреки това, няма невъзможни неща. Ако искате сами да направите демонтаж на кухненски шкафове може да проучите кои части и къде точно са захванати. За целта ще са нужни и набор от инструменти. Чук, отвертки, клещи са нещата, които задължително трябва да имате. При развиване на дюбели и винтове може да се наложи да потърсите и помощ от поне още един човек, който да придържа висящата час, докато вие развивате. При демонтаж на кухненски шкафове в София се започва първо с премахване на етажерки и плаващи чекмеджета и вратички. Това освобождава поле за работа на основната конструкция, а и олекотява самия шкаф при изнасянето му.

Мисията около демонтаж на обзавеждането в кухнята може да се окаже и трудна работа. Ако кухнята ви е от по-новите модели, имайте в предвид, че механизмите там са по-различни и не се поддават на лесно разбиване. В случаи, че стигнете точно до такова разбиване, пък и къртене на стени, то подгответе се и за големия боклук, който ще се стовари в кухнята. Най-лесния метод за чистене е като покриете всичко с найлони или чаршафи, така няма да се налага перете после всичко.

За изнасяне и изхвърляне на кухненски шкафове потърсете фирма. С нейната компетенция може да решите въпроса за много по-кратко време, отколкото си представяте. Има фирми, които освен хамалски услуги предлагат и цялостно почистване от струпани строителни материали, мазилка от стени, парчета дървен материал и т.н. Всичко се товари на камиони и се извозва от служителите на фирмата. След всичко споменато до тук извода е, че поръчвайки услуги по демонтаж и изхвърляне на кухненски шкафове, вие получавате комплексно обслужване на ниски цени и експедитивност и професионализъм. Все неща, които трябва да жертвате ако сами вършите всичко, а и разходите ще са по-големи.