Продължете към съдържанието

Безплатно

Безплатно изнасяне на запазени мебели и метали за скрап 0888 67 0000

Почистване от металиШироко разпространена практика по другите страни е да подменят техниката в домовете си на няколко години. Автомобили, стоки от бита и ежедневието са нещата, които подлежат на най-голяма амортизация и за целта е добре, когато вече не функционират или са повредени непоправимо, или просто сме решили да ги заменим с по-нови да ги изхвърлим на правилните места. Много от уредите, които използваме за битови нужди, съдържат всякакви частици, които не само могат да доведат до замърсяване на околната среда, но и да навредят сериозно на планетата. За всякакви метали и произведения от различните индустрии има регламентирани сметища. Не е тайна, че всеки втори от нас българите е превърнал някоя част от дома си, било то мазе, гараж, вилата на село, таванско помещение в склад за метали, техники, машини и всякакви ненужни неща.

Просто да ги изнесем на боклука не е възможно винаги, а и в по-големи количества можем да си навлечем някоя общинска глоба. И сега много биха се замислили, наред с всичката хамалогия и цялата работа и тичане, на които сме подложени ежедневно, кога ще намерим сили и време да закараме струпаното желязо на указаните сметища. Вече не е нужно, за целта има създадени фирми, които изнасят и извозват метали за скрап, напълно безплатно. Безплатно изхвърляне на метали за скрап може да поръча всеки гражданин или фирма, в зависимост от нуждите си.

За целта е необходимо само едно позвъняване на посочените телефони за контакт и на споменатия адрес се изпраща екип от хамали, които изнасят указаните метали за скрап. Товаренето и извозването също се извършва на база услугите на фирмата. За целта клиента не е ангажиран по никакъв начин и не трябва да заплаща суми на фирмата за извозване. С тази стъпка, всеки един се превръща в съпричастен към опазването на околната среда, получава нужното почистване от метали в двора, мазето или друго частно пространство.