Продължете към съдържанието

Безплатно изхвърляне на стари мебели

  • от

Безплатно изхвърляне на стари мебели в София и региона

Не се взимат мебели от времето на социализма, както и повредени, скъсани, одрани захабени и със следи от използване. Не изнасяме безплатно, секции и гардероби от същият период независимо от състоянието. Не взимаме мебели с овални ъгли, като бюфети и гардероби. Всички описани по-горе мебели се натрошават и се изхвърлят на депото в с. Долни Богров.

Цени за почистване и извозване на отпадъци – Gsm: 0888 67 0000

Изнасяне на стара холна гарнитура от 40 до 60 лв.

Изнасяне на стара секция от 50 до 70 лв.

Почистване на едностаен апартамент от 70 до 90 лв.

Почистване на двустаен апартамент от 110 до 150 лв.

Почистване на тристаен апартамент от 150 до 170 лв.

Почистване на дворове с извозване на храсти и боклуци в София

Цялостно почистване на дворове и градини от 0.40 до 2.50 лв.кв.м.

Демонтаж на бараки, навеси, конструкции от 15.00 до 25.00 лв.куб.м.

Събиране на отпадъци, товарене и извозване от 10.00 до 25.00 лв.куб.м.

Събиране в чували и извозване на строителни отпадъци

10-15 чувала до 25-30 кг/бр от 50 до 70 лв.

15-25 чувала до 25-30 кг/бр от 70 до 80 лв.

25-35 чувала до 25-30 кг/бр от 80 до 90 лв.

35-50 чувала до 25-30 кг/бр от 100 до 110 лв.

Цената за почистване на мазета, гаражи, силно замърсени жилища и други битови отпадъци е от 10 до 25 лв. за кубик (плътно подредени отпадъци в каросерията на камиона) с включено събиране, товарене и транспортиране до сметище. Разликата в цената се определя според количество, етаж и район спрямо депото за отпадъци.

На телефон 0888 67 0000 може да заявите удобен за Вас ден и час за събиране на мебели и извозване на боклуци в София.

Всички цени подлежат на коментар след направен оглед или разговор по телефона.

На снимките се виждат мебели които можем да вземем БЕЗПЛАТНО!

Безплатно извозване на добре запазени дивани…

Мебели за безплатно извозване

Безплатно извозване на добре запазени спални, легла, комплекти и…

Безплатно извозване на легла

Безплатно извозване на маси столове и…

Безплатно изнася маси и столове

На снимките се виждат мебели които НЕ можем да вземем БЕЗПЛАТНО!

Не взимаме безплатно секции като от снимката или подобни!

Стара секция за изхвърляне

Не взимаме безплатно легла като от снимката или подобни!

Легла за изхвърляне

Не взимаме безплатно дивани и гарнитури като от снимката!

Дивани и кресла за изхвърляне

За какво си мечтаете и кое от нещата в дома ви носи най-голямо удоволствие?! Ако планувате да подновите дома си с нови мебели, то безспорно ще имате нужда от събиране и извозване на стари мебели в София. И ако става въпрос за голям дом, къща, мезонет, то да вземем под внимание габаритните им размери и многообразието. Носенето и хамалската работа, не само не ви се нравят, но и ви плашат. За да се мобилизирате с всичко ви трябват не само повече чифтове ръце, но и идеи. Клонингите, за жалост още не са така разпространени, че да се включат поголовно да помагат. И на помощ се притичва фирма КЪРТИ.БГ.

С тяхна помощ ще получите не една, а комплекс от услуги, че дори някои безплатни от тях.

Безплатно събиране на стари мебели има за цел да се популяризира, за да може всеки съвременен човек да научи, че от екологична гледна точка стари мебели не могат да бъдат изхвърляни на всякъде. За тях си има строго определени места и произволно изнесени в квартала, около битовото сметище или захвърлени на улицата е строго наказуеми. На никой няма да му навреди едно позвъняване във фирма Кърти.БГ и да се поинтересува кога, как и колко ще му струва цялата работа по събиране на стари мебели.

Наред с това към пакета ще получите изнасяне на стари мебели, като в него е включено носене по стълби, на труднодостъпни и преносими места, качване на камиони, разтоварване от ремаркета и т.н;

Фирмата извършва цялостно сортиране на стари мебели. За целта те се разпределят по вид на материал, големина и форми. Товарят се на буса и се извозват до склада на фирмата;

В случаи, че са много големи мебелите, служителите ги демонтират на място; И както всяка работа предизвиква боклук, то и при събиране на стари мебели е факт. От фирмата извършват цялостно почистване след свършената работа.

Какво да правим със старите мебели?

След като всичко сте планирали и организирали за нанасянето в новото жилище, се чудите какво да направите с мебелите, които не са ви нужни. Искате да обзаведете новия дом с възможно по- нови и модерни мебели и в старото жилище са останали почти половината от нещата. Не искате да ги изхвърлите на боклука, защото имат сантиментална стойност за вас. Какви са вариантите.

Разгледайте внимателно всичко налично. Можете да използвате старите мебели за изработката на нови, по ваша идея. Преди години, когато се нанесохме в новото си жилище, старите собственици бяха оставили диван два фотьойла и табуретки, защото им бяха излишни. Заемаха много място и трябваше или да ги изхвърлим и да си вземем нещо по- удобно, или да ги използваме. Имахме визия за това какво ние необходимо и за два дена и 50лв, успяхме от холната гарнитура да изработим удобен ъглов диван с нова дамска, подходяща за стаята.

Ако все пак не ви се занимава, махнете ги. В последно време все по- често хората наемат специализирани фирми за извозване на старите мебели-  използват се хамалски, транспортни фирми, които се занимават извозване и изхвърляне на стари мебели.

Друг вариант е да дарите мебелите на някоя институция. Има много такива нуждаещи се.

Можете да направите и т.нар. гаражна разпродажба. Така ще можете да продадете не само старите мебели, а и всички излишни предмети от стария дом, които нямат място в новия. Принципно не залагайте големи надежди да спечелите много пари от тази разпродажба. Старите мебели нямат много добър външен вид, все пак се използвани дълги години, нормално е да са изхабени. Парите, които ще им искате, трябва да са почти символични, за да има кой да ги купи. Повечето хора се нуждаят от диванче за вилата, маса за терасата, столче за коридора. Ако поискате нереално висока сума, никой няма да прояви интерес.

Можете да оставите мебели в склад за мебели втора ръка и да чакате някога се продадат. Някой вехтошар също няма да се разсърди, ако му ги оставите. Само се уговорете за чия сметка ще е превоза. Ако ще е за ваша, по- добре се спрете на варианта с транспортната фирма. Вземете най- подходящото за вас решение. Не пълнете новото си жилище с вехтории.